Gode grunde til at vælge Nørgaard Huset

Sådan bygger vi

Nørgaard Huset har specialiseret sig i at bygge med træelementer og fibergibs. Næsten alle vores huse skalmures dog stadig med mursten.

Fordelene ved at vælge træelementer er mange, og selvom konstruktionen er lidt dyrere end traditionel elementbyggeri, kan det godt betale sig at vælge den rigtige løsning.

Mulighed for medbyg

Alle vore priser er baseret på, at husene leveres nøglefærdige, dvs. lige til at flytte ind i. Men har I f.eks. lyst til selv at udføre malerarbejdet, tømrearbejdet eller andre entrepriser, er vi også imødekomne overfor dette, og modregner jeres indsats i husets pris.

Bestem selv ned til mindste detalje

Vi bygger lige netop det hus, som I går og drømmer om.
Vi har flere forslag til jeres kommende drømmehus, men også meget imødekommende overfor jeres egne skitseforslag, hvor vi kan supplere med god håndværker viden og eventuelle kreative løsninger.

Trygt byggeri uden ekstra udgifter

Før vi går i gang med byggeriet, aftales en fast pris med ratebetaling. Herved kender I de præcise fremtidige ydelser, og mens vi bygger kommer der ingen overraskelser af fremtidige ekstraudgifter.

Større hus

Da huses størrelse i da opgives i arealet inkl. alle vægge, får man ca. 6m2 mere gulvareal ved at vælge træelementer, da fibergipspladerne er betydeligt tyndere end gasbeton eller betonelementer.

Bedre indeklima

Når et færdigbygget betonelement hus er færdigbygget, flytter man ind i ca. 5000 liter vand, der er bundet i beton og cement. Dette skal naturligvis med tiden fordampe, og stiller derfor store krav til grundig ventilation i hulmurene hvis svamp og skimmel skal undgås. Med trækonstruktionen og fibergipspladerne er der ikke vand der skal fordampe, og derfor er risikoen for råd og svamp yderst minimal.

Bedre lydisolering/rumklang

En bedre lydisolering opnås ved at bruge fibergipsplader frem for alm. gipsplader. Lyden absorberesvæsentlig bedre end ved fuldmuring eller betonelementer, og giver derfor et roligere hjem.

Let ophængning

En meget stor fordel ved fibergipsplader er, at man ikke skal bruge flere forskellige plugs for at hænge tunge elementer op. En skrue i en fibergipsplade kan klare 30 kg.

Du kan læse mere om fibergips – et naturligt valg fra Fermacell her ->

Kontakt

Nørgaard Huset Aps

Lars Nørgaard Paulsen
Bues Gyde 26
5592 Ejby

Telefon: +45 21 268 264
E-mail: lp@norgaardhuset.dk

Skriv til os

Find os